Vanwege de beperkingen om het coronavirus 'in te dammen' konden we pas op zondag 4 juli 2021 onze eerste buitenduik organiseren.  
Dit evenement vond plaats in Het Grasbroek. Hoewel het zicht niet overal even goed was spotten diverse duikers enkele snoeken en baarsen. Daarnaast troffen ze in het riet een ontelbaar aantal kleine visjes aan.
Daarnaast werd er geoefend met 1* en 2 * duikers in opleiding. 
Na afloop kon iedereen met een warme kop tomatensoep en een broodje braadworst weer op krachten komen.

Ook dit jaar waren we weer met een mooie groep van onze vereniging in Zeeland. We verbleven in enkele Chalets op het vakantiepark Witte boulevard te Renesse. Vanuit deze accommodatie maakten we diverse duiken, waaronder Den Osse Nieuwe Kerkweg (Kerkepad), Den Osse Haven, Zoetersbout in de Oosterschelde en Dreischor Frans Kokrif. In het algemeen was het zicht redelijk. Uiteraard spotten we zoals gebruikelijk de nodige krabben, kreeften en kwalletjes, maar ook zakpijpen en anemonen.

 

Op de zaterdagavond maakte een groep een prachtige strandwandeling, waarbij we in de verte op een zandbank zeehonden konden spotten en we van de ondergaande zon konden genieten. 

We kijken terug op een weekend dat zeer de moeite waard was. De groep bedankte de zaterdagavond José Bijkerk voor de voortreffelijke  organisatie van dit jaarlijkse evenement.

 

Neptunus Zeelandweekend 2020

In het weekend van 12 juni hadden we onder geweldige weersomstandigheden met ons elven een ontmoeting met de Zeeuwse wateren. We verbleven Coronaproof op de camping ‘De Witte boulevard’ te Renesse. Om de gepaste afstand aan te kunnen houden verbleven we in plaats van 6 personen, met 3 personen in een grote caravan. Dit werd door de campingeigenaar gefaciliteerd, geweldig.

Jaarfeest zondag 27 oktober 2019
Gezien de grote opkomst (42 mensen) en een aantal positieve reacties lijkt het een goede keuze geweest om dit evenement op een zondagmiddag te organiseren. Omdat het vorig jaar ook goed was bevallen, werd het feest gehouden in het pittoreske gebouwtje aan het Bartelinkslaantje in Hengelo. 
We kijken terug op een zeer gevarieerde middag met een Spaans thema. De organisatoren hebben dit thema gekozen omdat zij volgend jaar graag in verenigingsverband een eerste buitenlandse duikreis zouden willen maken.