Jaarfeest zondag 27 oktober 2019
Gezien de grote opkomst (42 mensen) en een aantal positieve reacties lijkt het een goede keuze geweest om dit evenement op een zondagmiddag te organiseren. Omdat het vorig jaar ook goed was bevallen, werd het feest gehouden in het pittoreske gebouwtje aan het Bartelinkslaantje in Hengelo. 
We kijken terug op een zeer gevarieerde middag met een Spaans thema. De organisatoren hebben dit thema gekozen omdat zij volgend jaar graag in verenigingsverband een eerste buitenlandse duikreis zouden willen maken. 

Zaterdag 9 februari 2019 hebben wij 22 leden van de zwemclub Twickel bij een introductieduik in het Twentebad mogen begeleiden. 
Tijdens de ontvangst in de kantine van het zwembad, het Startblok, hebben we stilgestaan bij onze vereniging en is uitleg gegeven over de  belangrijke beginselen van het duiken. We hebben onze gasten in twee groepen onderverdeeld, zodat elke introducee met een ervaren duiker van Neptunus onder water kon. Na afloop waren de reacties van de introducees erg positief, waarbij vooral complimenten werden gegeven over de professionele begeleiding. Fijn dat we dit met zo'n grote groep Neptunianen hebben kunnen verzorgen.
Na afloop hebben we dit evenement met de helpende Neptunianen onder het genot van een patatje en een drankje 'geëvalueerd'.

Nieuwjaarswandeling 5 januari 2020
Op deze eerste zondag van het jaar is rondom het Lonnekermeer een prachtige wandeling gemaakt langs klassieke landgoedelementen en twee meren met zicht op de bijzonder bomen bij de villa. Onderweg konden we genieten van acht bijzondere gedichten van Willem Wilmink. 


Na afloop heeft de groep bij het restaurant Klein Afrika vlak bij het Hulsbeek pannenkoeken gegeten.
Met dank aan Michel Leussink voor de organisatie en begeleiding.

 

Wederom hebben we ook dit jaar weer een mooie nieuwjaarswandeling gemaakt. 
Tijdens deze tocht hebben we genoten van het heuvelachtige coulissenlandschap in de buurt van de Lutte waarbij we ook enkele cultuurhistorische plekken hebben aangedaan.
We hebben onderweg en onder het pannenkoeken eten lekker bijgepraat. We zijn blij met de goede opkomst en kunnen op een geslaagd evenement terugkijken. 

 

groepsfoto mieuwjaarswandeling 6 januari 2019