Beste duikvrienden,

 Inmiddels hebben we na het opheffen van enkele Covid-19 beperkingen alweer twee keer kunnen trainen in het Twentebad.
Uit de persconferentie van het duo Rutten en De Jonge van afgelopen vrijdag is gebleken dat er vanaf 5 juni weer meer mogelijk is. Indien de ontwikkelingen verder positief verlopen (meer mensen gevaccineerd en minder ziekenhuisopnames) is eind juni nog meer ruimte voor activiteiten.
Dit maakt het mogelijk om een nieuwe datum vast te stellen voor onze uitgestelde ‘1e buitenduik’. Deze stond aanvankelijk gepland op 16 mei jongstleden.

1e buitenduik Neptunus op zondag 4 juli 2021

Tijd: 10.00 uur, locatie: het Grasbroek.
Graag nodigen we jullie uit om daaraan deel te nemen. Als bestuur verzorgen we tomatensoep, een broodje worst en drinken. Gezinsleden zijn ook van harte welkom. We hopen op een leuke opkomst. 

Om te weten hoeveel soep en broodjes worst we moeten inslaan, stellen we het erg op prijs als jullie je via de website van Neptunus (evenementen) opgeven.

 

Extra gebruik recreatiebad (‘warme bak’) Twentebad
Volgens de oorspronkelijke planning stonden vanaf medio mei geen activiteiten in het recreatiebad gepland. In verband met opleidingen, maar ook omdat diverse leden het gebruik van dit bad op prijs stellen, hebben we het recreatiebad extra ingepland op aanstaande zaterdag 5 juni en op zaterdag 19 juni van 17.30 uur tot 18.30 uur.
Vanwege het Zeelandweekend is er geen training op zaterdag 12 mei.

Toegang tot het zwembad na 17.00 uur
Ben je wat later dan de geplande tijd en de hoofdingang van het zwembad is gesloten, dan kun je via de zijdeur naast de hoofdingang (via het buitenhek) nog naar binnen.

 

Jubileumevenement: Todi
Als gevolg van de Covid-19 beperkingen is ook ons jubileumuitje naar Todi uitgesteld. Inmiddels hebben we bij Todi de vraag neergelegd, wanneer we daar in het najaar zonder (te grote) beperkingen weer ‘Covid veilig’ zouden kunnen duiken. Zodra hierover meer bekend is, zullen we jullie hiervoor uitnodigen.

Tot slot
Gelukkig gaan we weer richting ‘normaal’. We hopen dan ook na de zomervakantie weer onze gebruikelijke activiteiten op te kunnen pakken. Ook zullen na de zomervakantie vanaf 22 augustus weer buitenduiken vanuit Neptunus worden ingepland.

Dus: ‘moedig voorwaarts’.

Met hartelijke groet,

Het bestuur
René Bijkerk, Jan van Ommen. Jan Schoneveld, Michel Leussink en Paul Horsthuis

Aanmelden

Onthoud mij