Jaarfeest zondag 27 oktober 2019
Gezien de grote opkomst (42 mensen) en een aantal positieve reacties lijkt het een goede keuze geweest om dit evenement op een zondagmiddag te organiseren. Omdat het vorig jaar ook goed was bevallen, werd het feest gehouden in het pittoreske gebouwtje aan het Bartelinkslaantje in Hengelo. 
We kijken terug op een zeer gevarieerde middag met een Spaans thema. De organisatoren hebben dit thema gekozen omdat zij volgend jaar graag in verenigingsverband een eerste buitenlandse duikreis zouden willen maken. 

Om in de stemming te komen werd iedereen ontvangen met een glas Sangria (ook alcoholvrij). Onder leiding van twee ervaren latino dansers hebben de liefhebbers de basispassen van de Merenque geleerd. Als je thuis flink blijft oefenen zijn ‘amoureuze’ avonden gegarandeerd.
De inwendige mens werd verwend met een zeer gevarieerd pallet zelfgemaakte Spaanse lekkernijen. Tussen de gangen door werd de kennis over duiken en de onderwaternatuur met een pub quiz getest. Twee* van de acht groepjes hebben alle dertien vragen goed beantwoord. Alle andere groepen hadden tenminste tien vragen goed beantwoord. 

 De afronding met een overheerlijk toetje en koffie maakte het geheel compleet.
Het bestuur bedankt de organisatoren, Dorothy, Arnold, Lennart en Paul hartelijk voor hun inspanningen voor deze zeer geslaagde middag.