Nieuwjaarswandeling 5 januari 2020

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Evenementen
Datum
5 januari 2020 10:30 - 13:30

Beste leden,

Zoals te doen gebruikelijk organiseren we voor onze leden, partners en kinderen op de eerste zondag in het nieuwe jaar een wandeling.

Een mooi moment om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar en de duikplannen voor het komende jaar met elkaar te bespreken.

We gaan een wandeling rondom het Lonnekermeer maken. We kunnen daarbij extra genieten van de natuur vanuit een speciaal uitzichtspunt over een meertje. Ook staan er prachtige gedichten van Willem Wilmink op diverse punten langs de route.
We verzamelen om 10.30 uur op het kruispunt Leutinkveldweg – Lonnekermeerweg. Het voelt als een gebied in Hengelo maar volgens Google is het Enschede. Parkeren kan langs de weg.

Honden kunnen niet overal loslopen. Neem dus een riem mee. Tijdens de wandeling hebben we de bekende chocolademelk (met eventueel ‘extra inhoud’).
En na het wandelen gaan we natuurlijk weer heerlijk pannenkoeken eten. We gaan naar Klein Afrika, adres Oude Almeloseweg 6, 7576 PE, Oldenzaal. We denken daar ongeveer om 12.30 uur te zijn. De niet-wandelaars die zich daarbij willen aansluiten, zijn van hartelijk welkom.
Om voldoende chocomelk en dergelijke mee te kunnen nemen en plaatsen in het pannenkoekenrestaurant te kunnen reserveren, is het handig te laten weten of je komt en met hoeveel mensen. Dit kun je doorgeven aan michel.leussink@gmail.com

 
 

Alle datums

  • 5 januari 2020 10:30 - 13:30

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 

Powered by iCagenda